top of page

Starten met kinderopvang

Starten met kinderopvang

Is het altijd jouw droom geweest om een eigen kinderdagverblijf te openen? Ben je klaar om de stap te wagen, maar kan je hulp gebruiken in het proces? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken je wegwijs in de regelgeving, procedures, vergunningsvoorwaarden en alle stappen die je moet zetten om kwaliteitsvol te kunnen starten!

Inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in Spruit, ons magazine voor starters in de kinderopvang. Ondernemers, experten en hulpverleners getuigen over starten in de kinderopvang. 

Ook als je schoolgaande kinderen wil opvangen, kan je bij ons terecht. Wij maken je wegwijs in de regelgeving, procedures en helpen je opstarten.

Infosessies

Bij het opstarten van een groeps- of gezinsopvang komt veel kijken. Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Je hebt ongetwijfeld een hart voor kinderen en weet goed wat je op pedagogisch vlak met jouw opvang. Misschien weet je dit op vlak van voeding ook wel. Maar heb je ook al goed nagedacht over welke ondernemingsvorm je zal kiezen? Of je met personeel zal werken? Heb je reeds een pand op het oog? In de infosessies worden al heel wat van deze vragen gesteld en krijg je meer uitleg om jouw keuze makkelijker te maken. De infosessies worden namelijk samen georganiseerd met Unizo en Kind en Gezin.

Wij raden iederereen die denkt aan starten met opvang, om deze infosessie te volgen.

Individuele begeleiding

Na deze infosessie kan je verder aan de slag. Dat wil niet zeggen dat je bij ons niet meer terecht kan. We zijn er voor jou de hele weg (zelfs nadat je gestart bent)!

Heb je nog vragen over je pand? Heb je graag een tweede mening? Daar komen we ook voor langs!

Wil je graag nog een extra gesprek om voor jou alles op een rijtje te zetten? Heb je specifieke vragen?

Dan kan je bij ons steeds een gratis afspraak maken!

 

bottom of page